SuperTuxKart

kami911 képe

Megérkezett a SuperTuxKart 1.4 kiadása

A SuperTuxKart csapata örömmel jelenti be az 1.4-es verzió megjelenését. A nagyjából egy év munkáját összefoglaló fejlesztésben a HiDPI kijelzők jobb támogatása valósult meg SDL2 alapokon, a Vulkan béta állapotú leképzője került az alkalmazásba, a hálózati játékban résztvevők számának korlátozása, és megannyi pályákat érintő javítás és újdonság.

Az összes újdonságról a SuperTuxKart 1.4  változásnaplójában olvashat.

kami911 képe

Itt a SuperTuxKart 1.3

Új kiadással jelentkezett SuperTuxKart, megjelent az 1.3-as verzió. SuperTuxKart, a szabad és nyílt forráskódú játékok egyik nagy öregje. A pingvines, gokartozós játék remek szórakozást ígér a versenyzés szerelmeseinek.

Újdonságok

A teljesítmény növelése érdekében az STK most már képes megváltoztatni a leképzési felbontást, hogy növelje a teljesítményt, bár ez csökkenti a képminőséget. A fejlesztők eltávolítottak néhány nem használt grafikai effektet, javítottak a textúra kódon, javítottak a képernyőtér tükröződésén és több grafikai frissítést is elvégeztek.

kimarite képe

SuperTuxKart játék

A SuperTuxKart egy mókás autóversenyzős játék, amelyben kitalált szereplőkkel mérheted össze a tudásod az interneten és egyénileg. A játék a Mario Kart mintájára készült, nyílt forráskódú, GNU GPLv3 licenc alatt van, és multiplatform.

A tükrökről a 0.9.3-1-es verzió érhető el, és telepíthető így:

Feliratkozás RSS - SuperTuxKart csatornájára