1.4

kami911 képe

Megérkezett a SuperTuxKart 1.4 kiadása

A SuperTuxKart csapata örömmel jelenti be az 1.4-es verzió megjelenését. A nagyjából egy év munkáját összefoglaló fejlesztésben a HiDPI kijelzők jobb támogatása valósult meg SDL2 alapokon, a Vulkan béta állapotú leképzője került az alkalmazásba, a hálózati játékban résztvevők számának korlátozása, és megannyi pályákat érintő javítás és újdonság.

Az összes újdonságról a SuperTuxKart 1.4  változásnaplójában olvashat.

kami911 képe

A kalandok útvesztőjében, a hősök hibái mentek veszendőbe

A VCMI fejlesztői három héttel ezelőtt kiadták a 1.4.5 verziót, amely pár hibát javít a játékban. A játékélményt javító funkciók megkönnyítik a VCMI használatát, mind az új játékosok, mind a Heroes of Might and Magic veteránok számára. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a 1.3-as verzió mentett játékai ebben a verzióban nem támogatottak.

kami911 képe

A hősképző a tökéletesség felé tart

A VCMI 1.4.0 frissítése hozzáadott jelentős multiplayer és felhasználói élmény javító funkciókat, beleértve az Egyidejű játékkörök, fejlesztett GUI widgeteket, mentési játék kompatibilitást különböző modokkal, és további újításokat, ami tovább bővíti és javítja a Heroes of Might and Magic rajongók élményét ezzel az újraimplementált játékkal.

kami911 képe

Megjelent a Mumble 1.4, a nyílt forráskódú hangcsevegő alkalmazás

Megérkezett a Mumble 1.4. Már több mint két éve, hogy megjelent a Mumble 1.3 a nyílt forráskódú VoIP/hangcsevegő programhoz, amely népszerű a játékosok és a nyílt forráskódú rajongók körében. Az új verzió ennek a verziónak stabil frissítése. A Mumble 1.4 elérte a stabil állapotot, és egy új bővítmény keretrendszert hoz, amellyel bővíthető ez a kiváló minőségű hangcsevegő szoftver. Ez az új keretrendszer a Mumble által kínált funkciók bővítésére használható, és számos általános célú felhasználási esetre használható. A Mumble 1.4 emellett a következő újdonságot kínálja:

Feliratkozás RSS - 1.4 csatornájára