gog

kami911 képe

Ingyenes játékok 2023

2023. február 2.

 • City of Gangsters, 2023. február 9-ig, Epic Store
  City of Gangsters egy taktikai játék, ahol a játékos a 20-as évek amerikai gengsztervilágának ura lehet. A játékos felépítheti saját gengszterimperiumát, megszervezheti a bűncselekményeket és harcolhat más gengszterek ellen a hatalomért. A játékban a valósághű környezet mellett a játékosoknak fontos döntéseket kell hozniuk a siker érdekében, beleértve a bűnözők kinevezését, a fegyverkezés tervezését és a szövetségesek kiválasztását. Azok számára, akik érdeklődnek a történelem és a taktikai játékok iránt, City of Gangsters garantáltan szórakoztató élményt nyújt.
 • Dishonored®: Death of the Outsider™, 2023. február 9-ig, Epic Store
  A Dishonored: Death of the Outsider egy lélegzetelállító akció-szerepjáték, amely a Dishonored univerzumában játszódik. A játékban a játékosok a főszereplő, Billie Lurk szerepébe bújhatnak, aki az Outsider, az isteni alak halálát kutatja. Az alaposan kidolgozott történet, a lenyűgöző környezet és a fejlett játékmechanika teszi ezt a játékot a játékosok számára izgalmas kalandokat nyújtó élménnyé. A játékosok számtalan módon végrehajthatják a céljaikat, akár a halk, diszkrét úton, akár a robbanékony, brutális módon. A Dishonored: Death of the Outsider valódi remekmű a akció-szerepjáték rajongóinak, és mindenkinek ajánlom, aki szeretné kipróbálni a tökéletes játékélményt.
kami911 képe

Ingyenes játékok 2022

2022. december 31.

 • Daymare: 1998, 2023. január 2-ig, GOG

  Daymare: 1998 az egy survival horror játék, amelyet a Invader Studios és a Destructive Creations fejlesztett és adtak ki 2019-ben. A játék története a 90-es években játszódik, ahol egy vírus megfertőzte a lakosságot egy kisvárosban, amely a vírus által okozott zombiapokalipszisbe torkollik.

  A játékban különböző karakterekkel játszhatunk, mint például a H.A.D.E.S. nevű kormányzati szervezet ügynöke, Liev, aki a vírus forrásának azonosítására és megállítására törekszik, vagy Claire, aki a vírusban megfertőzött családját keresi.

  A Daymare: 1998-ban a játékosoknak meg kell küzdeniük a zombik ellen, valamint a túlélésért folytatott harcban használni kell a környezetüket is, mint például az általunk talált eszközöket és fegyvereket. A játékban lehetőségünk van a zombikat kivédő eszközök használatára, valamint a túlélési eszközök gyűjtésére is.

  A Daymare: 1998 nagyon részletes grafikával rendelkezik, amely nagyon valósághűen mutatja be a vírus által megfertőzött várost. A játék zenéje és hangjátéka is nagyon jól sikerült, amely a játék hangulatát tovább fokozza.

 • Dishonored - Definitive Edition, 2023. január 5-ig, Epic Store

  A Dishonored című játék egy akció-kaland játék, amelyben a játékos egy vadász-gyilkos, Corvo Attano szerepében léphet be a játékba. A történet a Dunwall városában játszódik, ahol Corvo a királynő védelmére szegődik, miután őt és az övé volt gyermekét megölik.

  A játék fő küldetése, hogy visszaszerezzük a trónt a királynőért, és megbüntessük azokat, akik a királynőt és a gyermekét megölték. A játékosnak különböző lehetőségei vannak a küldetések teljesítésére, így a játék nagyon újrajátszható. Lehetőség van a küldetések teljesítésére a harcban, vagy inkább a környezetből rejtőzködve. A játékban számos különböző képesség áll rendelkezésre, amelyeket a játékos szabadon választhat ki, hogy segítségükkel könnyebben teljesítsék a küldetéseket.

  A Dishonored egy nagyon sikeres játék volt, és számos díjat nyert el. A játék grafikája és a története is elismerést kapott, valamint a játék különböző lehetőségei miatt is sokan szeretik. A játék folytatása, a Dishonored 2 is megjelent, amely tovább bővíti a történetet és a lehetőségeket. Ha szereted az akció-kaland játékokat, a Dishonored biztosan érdekes lesz számodra.

 • Eximius: Seize the Frontline, 2023. január 5-ig, Epic Store
kimarite képe

Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)

Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)
Bő egy napig még ingyenes a Mount&Blade (Wine)

Mostanában minden hétre jut valami ingyen játék. Volt már FPS, stratégia és most egy különleges egyveleg: a Mount&Blade.

A játék érdekes keveredése a stratégiának, a szerepjátéknak, de tartalmaz némi managementet is, amennyiben saját csapatunk ellátmányát, felszerelését és lovait szintén nekünk kell beszerezni. Ehhez jönnek még az elfoglalható falvak és várak, melyeket fejleszteni is lehet, ezzel növelve vagyonunkat.

Feliratkozás RSS - gog csatornájára