felvásárlás

kami911 képe

Az AMD sikeresen befejezte a Xilinx felvásárlását

Ahogyan az várható volt, a múlt héten az AMD megkapta a Xilinx felvásárlásához szükséges összes hatósági jóváhagyást, az üzlet sikeresen lezárult.

Az AMD 2022. február 14-én lezárta a Xilinx felvásárlását. Az AMD azt reméli, hogy ez a félvezető megaüzlet még inkább bebetonozza „az iparág nagy teljesítményű és adaptív számítástechnikai vezető szerepét".

kami911 képe

Jövő héten lezárul az AMD - Xilinx felvásárlása

Az AMD nemrég jelentette be, hogy megkapta az összes szükséges szabályozó hatóság jóváhagyását a Xilinx felvásárlásához.

Még 2020 októberében jelentették be, hogy az AMD felvásárolja a Xilinx-et. Bár azt remélték a felek, hogy 2021 negyedik negyedévében zárják le, ez átnyúlik ebbe a negyedévbe, de most már minden úgy áll, hogy a jövő héten lezárják az üzletet.

Ahogy az AMD közleménye fogalmaz:

Az AMD (NASDAQ: AMD) ma bejelentette, hogy minden szükséges hatóság jóváhagyta a Xilinx, Inc. felvásárlását. (NASDAQ: XLNX).

kami911 képe

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzard-ot

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzard-ot. A tranzakció révén a Microsoft birtokába kerül majd az Activision, a Blizzard és a King stúdiók, amelyek a Warcraft, a Diablo, az Overwatch, a StarCraft, a Call of Duty, a Candy Crash játéksorozatokat készítik, továbbá a Major League Gaming néven futó a globális eSport tevékenység is.

Feliratkozás RSS - felvásárlás csatornájára