Jövő héten lezárul az AMD - Xilinx felvásárlása

kami911 képe

Az AMD nemrég jelentette be, hogy megkapta az összes szükséges szabályozó hatóság jóváhagyását a Xilinx felvásárlásához.

Még 2020 októberében jelentették be, hogy az AMD felvásárolja a Xilinx-et. Bár azt remélték a felek, hogy 2021 negyedik negyedévében zárják le, ez átnyúlik ebbe a negyedévbe, de most már minden úgy áll, hogy a jövő héten lezárják az üzletet.

Ahogy az AMD közleménye fogalmaz:

Az AMD (NASDAQ: AMD) ma bejelentette, hogy minden szükséges hatóság jóváhagyta a Xilinx, Inc. felvásárlását. (NASDAQ: XLNX).

A fennmaradó szokásos zárási feltételek kivételével a tranzakció lezárásának minden feltétele teljesült, és a vállalat arra számít, hogy a felvásárlás 2022. február 14-én zárul majd le.

Az AMD 2020. október 27-én jelentette be a Xilinx teljes egészében részvényekből álló tranzakció keretében történő felvásárlási szándékát. A tranzakció két, egymást kiegészítő termékportfólióval és ügyfélkörrel rendelkező iparági vezető vállalatot létesít, amelyek a CPU-k, GPU-k, FPGA-k, adaptív SoC-k és a professzionális szoftveres szakértelem kombinálásával vezető számítási platformokat tesznek lehetővé a felhő, a perem és az intelligens végfelhasználói berendezések számára.

Az AMD sajtóbejelentése >