tanúsítvány

kami911 képe

A Let's Encrypt már 300 millió weboldal hitelességét tanúsítja

Az Internet Security Research Group (ISRG) a Let's Encrypt, a Divvi Up és a Prossimo mögött álló nonprofit szervezet. 2013 óta a Let's Encryptet a világ legnagyobb tanúsítványkiállítóvá vált. Különösen nagy pillanat volt, amikor a Let's Encrypt átlépte a 300 000 000 kiszolgált webhelyet.

kami911 képe

Tömörebb online biztonság

Az OpenSSL 3.2.0 szoftverfrissítés jelentős újdonságokat hozott a korábbi verzióhoz képest. Az OpenSSL 3.2 kiemelkedő funkciói közé tartozik a TCP Fast Open támogatása Linux, FreeBSD és macOS rendszereken, TLS tanúsítvány tömörítése, beleértve a zlib, Brotli és Zstandard könyvtárak támogatását, SM4-XTS támogatás, valamint az Argon2 KDF támogatása, beleértve a thread pool funkcionalitását is.

A Gigabit Mini VPN router immár RYF FSF-tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a ThinkPenguin első olyan eszköze, amely RYF-tanúsítványt kapott 2023-ban, kiegészítve a korábbi évek tanúsított eszközeinek hatalmas katalógusát.

BOSTON, Massachusetts, USA – 2023. április 6., csütörtök – A Free Software Foundation (FSF) Respects Your Freedom (RYF) tanúsítványt adományozott a ThinkPenguin, Inc. szabad szoftveres Gigabit Mini VPN Routerének (TPE-R1400). Az RYF tanúsítási jel azt jelenti, hogy ez a termék megfelel az FSF szabványainak a felhasználók szabadsága, a termék feletti ellenőrzés és a magánélet tekintetében.

LinuxMintHungary képe

Több kódaláíró (Code Signing) tanúsítványt is elloptak a GitHub-tól

A Microsoft tulajdonában lévő leányvállalat hétfőn hozta nyilvánosságra, hogy ismeretlen elkövetők sikeresen hozzáfértek a GitHub Mac asztali verziójához és az Atom alkalmazások egyes verzióihoz tartozó titkosított kód aláíró tanúsítványokhoz.

Feliratkozás RSS - tanúsítvány csatornájára