Mint

kami911 képe

Fordítsd, ellenőrizd, használd!

Sok-sok felhasználó számára hazánkban csak a magyar nyelvű felülettel rendelkező programok használhatóak. Ennek érdekében számos önkéntes dolgozik azon, hogy a Linux Mint minden kiadása magyar nyelven, megfelelő minőségben jelenjen meg a monitorok kijelzőjén. A hamarosan érkező új Linux Mint kiadás előtt ismét célszerű több időt szentelni a fordításoknak, befejezni és ellenőrizni őket.

Arra kérnék mindenkit, aki kedvet és tehetséget érez a fordítás iránt, hogy segítsen és ellenőrizze a már meglévő fordításokat illetve tegyen javaslatokat a hiányzó fordítások befejezésére.

Tomi37 képe

Linux Mint 17.3 Cinnamon 64 bit HU remaster 2016 február

Sziasztok!

Az előző 17.3-as remasteremet mint azt tapasztalhattátok töröltem, mivel sajnos voltak hibái. Ezen hibákat javítva elkészítettem egy újabb immár tökéletesen működő változatot, mely kisebb változtatásokat tekintve nem sokban különbözik elődjétől. Ezen különbségek egy átlagfelhasználó szemszögéből legszembetűnőbben a sebességben(kicsit fürgébb lett) és a szoftverkínálatban mutatkozik meg.

További részletek és letöltő link: ITT

kami911 képe

Mikor legyen a Linux Mint Közösségi Találkozó 17.3?

Egy ideje gondolkodunk rajta, hogy kellene szervezni egy közösségi találkozót a hazai Linux Mint felhasználók számára. Szavazás link a cikk végén!
Miért ne lehetne még az idén egy ilyen rendezvény. Szerény számításaink szerint 20-40 ember akár el is jöhetne rá. Ha jössz mondd meg mikor jó, és meglátjuk sikerül-e úgy termet találni.

Tervezett programok:

Feliratkozás RSS - Mint csatornájára