Vakondok 4

kami911 képe

Nézd meg ismét a magyar játékkészítés hőskorát: Vakondok 4 - végigjátszás

Több teltházas mozis vetítés után végre elérhető – ráadásul ingyenesen – a Vakondok 4 – végigjátszás című dokumentumfilm, amely a 80-as és 90-es évek hazai játékfejlesztési világát dolgozza fel. A becsempészett Commodore 64-esektől kezdve, az átkódolt éjszakákon át egészen a technikai bravúrokig mindenről szó van a filmben. Tipikus lenyomata az akkori világnak, a vasfüggöny mögötti mesterséges elszigeteltségnek, ahol azért a tehetségek és a kapcsolatok utat találnak nyugatra. Ajánlom mindenkinek, aki akkoriban kezdett ismerkedni a számítástechnikával, de azoknak is, akik csak a múzeumból ismerik a Commodere 64, az Amiga és az akkori konzolok világát.

Vakondok 4 teljes film

kami911 képe

Már Youtube-on is nézhető a Vakondok 4 magyar verziója

A gyűjtői kiadás pedig még limitált számban előrendelhető.

Zajlik még a Vakondok 4 Gyűjtői kiadás plusz 200 darabjának az előrendelése. Ha lemaradtál az Indiegogo kampányról, akkor most még van lehetőséged előrendelni ezt a limitált példányszámú kiadványt. 40 órányi extra Blu-Ray-en és letölthető digitális formában. A magyar videojáték-fejlesztés hőskorának terjedelmes kordokumentuma. Ne maradj le róla! A befolyt összeget a 2008 óta egyre csak gyűlő Vakondok anyagok professzionális archiválására fordítják a készítők.

kami911 képe

Még ma előrendelhető: Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával

Utolső nap a Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával speciális kiadás közönségi finanszírozása, előrendelésére.

A kiadvány itt előrendelhető >

A sikeres finanszírozás nagy lépés, hogy a támogatók Novemberben átvehesslk a támogatásuknak megfelelő díszdobozos kiadásokat. Erről a készítő számolt be a kapmány oldalán:

kami911 képe

Már csak egy hét: Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával

Sikeres lett a kampány, és már csak egy hét van a közösségi finanszírozású projekt pénzgyűjtő fázisából. Tehát már csak egy heted van megrendelni a speciális kiadásból a saját példányodat, amely aztán semmilyen más formában nem lesz hivatalosan elérhető. Mi is az a Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával? A készítők azonban fejükbe vették, hogy ismét vonzóvá tegyék a „rongyosra” játszott kópiákat. Ugyanis a következő filmjeik támogatásához egy exkluzív Blue-Ray kiadással gazdagítják, amely 40 óra extra anyagot tartalmaz a filmből kimaradt jelenetekkel, és werkfilmmel.

kami911 képe

Vakondok 4 Közönségtalálkozó

Szeretettel várunk mindenkit 2018. szeptember 4-én a Vault 51 Gamer Bárban az első Vakondok 4 közönségtalálkozón. A program a Vakondok 4 - Végigjátszás vetítésével kezdődik 18:00-kor. A film után kötetlen beszélgetés veszi kezdetét, melyben részt vesz Matusik Szilárd, a film rendezője; Szenttornyai László, az Ecco the Dolphin fejlesztésének vezetője; és ha programja engedi, Kiss Donát, a Novotrade egykori stúdióvezetője is. A beszélgetést Stöki, a Checkpoint podcast egyik showrunnere moderálja. Rajtuk kívül több, a filmben feltűnő fejlesztő is jelezte már részvételi szándékát, így valószínűleg lehetőségetek lesz beszélgetni további szereplőkkel is.

kami911 képe

Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával

A készítők azonban fejükbe vették, hogy ismét vonzóvá tegyék a „rongyosra” játszott kópiákat. Ugyanis a következő filmjeik támogatásához egy exkluzív Blue-Ray kiadással gazdagítják, amely 40 óra extra anyagot tartalmaz a filmből kimaradt jelenetekkel, és werkfilmmel.

kami911 képe

Nézd meg most: Vakondok 4 - végigjátszás

Több teltházas mozis vetítés után végre elérhető – ráadásul ingyenesen – a Vakondok 4 – végigjátszás című dokumentumfilm, amely a 80-as és 90-es évek hazai játékfejlesztési világát dolgozza fel. A becsempészett Commodore 64-esektől kezdve, az átkódolt éjszakákon át egészen a technikai bravúrokig mindenről szó van a filmben. Tipikus lenyomata az akkori világnak, a vasfüggöny mögötti mesterséges elszigeteltségnek, ahol azért a tehetségek és a kapcsolatok utat találnak nyugatra.

kimarite képe

Nemsokára mozikban a Vakondok 4: dokumentumfilm a hazai videojáték fejlesztés történetéről

Nemsokára mozikban a Vakondok 4: dokumentumfilm a hazai videojáték fejlesztés történetéről
Nemsokára mozikban a Vakondok 4: dokumentumfilm a hazai videojáték fejlesztés történetéről

A Vakondok 4 - Végigjátszás hamarosan érkezik a mozikba.
Helyszínek és időpontok nemsokára a https://www.vakondok4.hu/ oldalon.
Extrák és minden más szintén ugyanitt.
Aki szeretné jelezni, hogy szívesen venne egy vetítést egy adott városban, az most megteheti ezt, szintén a film honlapján keresztül.

Feliratkozás RSS - Vakondok 4 csatornájára