Megjelent a Debian 11.4!

kami911 képe

A Debian projekt örömmel jelenti be stabil disztribúciójának Debian 11 (kódnév „bullseye”) negyedik frissítését. Ez a frissítő kiadás 79 biztonsági hibajavításokat, valamint 81 probléma kiküszöbölését hozza el.

Debian 11.3

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a frissítő kiadás nem jelenti a Debian 11 új verzióját, hanem csak a mellékelt csomagok egy részét frissíti. Nem kell kidobni a régi „bullseye” telepítési médiát. A telepítés után a csomagok frissíthetők az aktuális verziókra egy naprakész Debian tükör segítségével.

Azoknak, akik gyakran telepítenek frissítéseket a security.debian.org webhelyről nem kell sok csomagot frissíteniük, hiszen a frissítő kiadás ezeket a frissítéseket tartalmazza.

Az új telepítési lemezképek már elérhetőek  a debian hivatalos oldalán! A telepítő frissítve lett, amely tartalmazza a kiadás által a stable-ba beépített javításokat.

Egy meglévő telepítés erre a változatra frissíthető úgy, hogy a csomagkezelő rendszert a Debian számos HTTP-tükrének egyikére irányítja. A tükrök átfogó listája a következő címen érhető el:

https://www.debian.org/mirror/list

A biztonsági javítások és módosítások részletes listáját itt tekintheti meg!

A teljes változásnapló itt tekinhető meg!

Letölthető lemezképek

A Debian-ról

A Debian Project a szabad szoftverfejlesztők munkájának gyümölcse, akik idejüket és energiájukat felajánlják a teljesen ingyenes Debian operációs rendszer elkészítésére.

További információkért látogasson el a Debian weboldalára a https://www.debian.org/ címen, küldjön levelet a press@debian.org címre, vagy lépjen kapcsolatba a stabil kiadási csapattal a debian-release@lists.debian.org címen.