nem látja a belső merevlemezt. sérült fájlok helyreállítása, mentése

Fórum: 

Sziasztok! Linux Mint rendszerben fut az asztali számítógépemben. Zömmel film fájlok vannak rajta. Nincsen kapcsolat a számítógép és a winchester között. Kivettem számítógépből rákapcsoltam külsőleg is USB csatlakozóval de nem látja. Windows keresztül viszont lát adatokat amit nem tudok kiszedni. Nem behatárolható a hiba. Belső merevlemezről van szó.  Western Digital WD Red Plus 3.5 4TB tudtok esetleg egy olyan programot Linux, Windows amivel az adatmentés és a avi fájlok visszaállítása  elvégezhető lenne . Köszi! István 

Milyen a fájlrendszer? Live

#1.1 Meglepődtem mert szellemi szinted rohamos hanyatlását veszem észre mostanság smiley de szerencsére semmi ilyesmi csak az automatikus szókiegészítés.
Én azonnal kikapcsolom mobilon, mókás dolgokat tud produkálni, a Google hangalapú gépelés is.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Milyen a fájlrendszer? Live

#1.1.1 Nem a szellemi szint romlik, hanem a kérdező forgatja rosszul a szavakat (habár néha van haladás), és legfeljebb, elég fáradt (nagyon) vagyok néhanap, mikor leülök válaszolni. ;)

Nem tudjuk, mi okozott problémát, és hogyan, mikor, mióta... történt.

Nálam is ki van kapcsolva a Szótár természetesen, de valahogy „visszatér”, igaz, csak néha... . Nem tudom, mi okozza. Frissítés biztosan nem.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Windowsra: Western Digital Dashboard

Ez a WD aktuális diagnosztikai szoftvere:

https://wddashboarddownloads.wdc.com/wdDashboard/DashboardSetup.exe

Megmondja mi a helyzet a lemezzel.

Adatmentő: https://www.runtime.org/data-recovery-software.htm -fizetős, a próbaváltozattal eldönthető, hogy mit lehet visszaállítani, egyáltalán van-e rá esély. (A fájlokat nem menti, csak a regisztrált)

Ingyenes: https://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve