Szabad Szoftveres Soirée

kami911 képe

Sziasztok!
Az év utolsó hónapjára szervezünk egy kötetlen szabad szoftveres találkozót. Mindegy milyen szabad szoftver, mindegy, hogy Linux, BSD, vagy éppen ReactOS használója vagy, vagy éppen a szabad tartalmakért rajongsz, várunk szeretettel.

Időpont: 2018. december 4. 18:00 órától

Helyszín: Széll Kálmán tér oldalában, a Trombitás Királyi Šörözőben.

Cím: 1027 Budapest, II. kerület, Margit körút 101. (térkép)

Facebook esemény >

Hozzászólások

kami911 képe

Köszi, hogy jöttetek. Többen

Köszi, hogy jöttetek. Többen jelezték, hogy jó lenne, ha ez havi ismétlődésű rendezvény lenne. Szóval irányozzuk elő a janurá 8-át, mint a következő rendezvény időpontot. A helyszín, ha csak nem lesznek most előadások, lehet ugyanott.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Köszi, hogy jöttetek. Többen

#2 Kami! A helyszínen ugyan nem beszéltünk a témáról, de többen felvetették korábban, a kedd és a hétköznapok többsége nekik nem jó (a mostani kedd sem volt jó), mert másnap dolgozni kell, és például vidékről jönnének, oda kéne hazamenni, aztán felkelni reggel a munkába induláshoz. A péntek nem lenne jobb? Állandósítani.

Mert például az Ubuntu közösségi találkozó is péntekenként van:
http://ubuntu.hu/node/44220
Jó lenne az átjárás a rendezvények látogatói tekintetében, akár az OSM is vagy más MeetUp, de e még messzebb van, így nem üti egymást a kettő. Aztán később lehetne változtatni. Én úgy gondolom, legyen nekünk is egy péntekünk.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve