Boldog új évet kívánunk 2023-ra

kami911 képe

A Linux Mint Magyar Közösség nevében, minden kedves jelenlegi és jövőben Linux felhasználónak, az oldal és a fórum valamennyi regisztrált tagjának és minden látogatónak nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!

Mint látjátok, ez egy igazán mozgalmas év volt a Linux Mint Magyar Közösség számára. Sikeresen lekövettük az új verziók megjelenését, rengeteg dologról született írás idén. Nyitottunk a nem csak Linux Mint felhasználók, hanem más Linux-ot használók irányába. A jövő év még egy picit aktívabb lesz, hiszen az új honlapnak is el kell készülnie. Mint eddig is, most is nagyon várjuk az általatok beküldött, hosszabb-rövidebb cikkeket, híreket, érdekességeket, a Linux Mint, a Linux, a játékok, a számítástechnika, retró, vagy bármilyen informatikai iparági témában, továbbá az számítástechnika történelmi témában is. Gyertek csevegni, küldjetek be tartalmakat, fontoljátok meg a közreműködést a honlapon, támogassátok rendszeresen a honlap működését, és bővítsük együtt a felhasználói kézikönyv.

Köszönjük a sok-sok visszajelzést és közösségi élményt, amit 2022-ben kaptunk Tőletek. 2023-ban is reméljük megmarad a barátságos légkör és a jó hangulat a Linux Mint körül.

Ti mit terveztek a 2023-es évre? Lesz esetleg valami újévi fogadalom is?

(borítókép: Ángyán Attila)

 

Hozzászólások

BÚÉK a fórum tagjainak

Köszi hogy eddig elviseltetek, és nagyon sokat segítettetek.
Ennek köszönhetően elértem egy olyan amatőrszintre hogy talán már én tudok segíteni másoknak.

Legyen 2023 olyan mindenkinek amit vár.
Búék linuxmint.hu
 

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

BUÉK

Sikerekben gazdag, békés boldog új esztendőt kívánok minden fórumtársnak.

Andrea

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

BUÉK

BÚÉK! - ingyen letölthető háttérképek

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve