Az online Akadémia elérhető lett (annyiért amennyiért szeretnéd)

kami911 képe

Szerintem jó modell a fizess annyit amennyit csak szeretnél. Egyrészt ezzel jóval több emberhez jut el az anyag, másrészt mindenki a vérmérséklete és pénztárcája szerint fizethet a játékokért, szórakozásért, tanulásért. Kíváncsi vagyok a Kiszámoló blognak bejön-e az a húzás, hogy elérhetővé tette a Kiszámoló Akadémia hasznos tananyagát és a tanulni vágyókra bizza, hogy mennyivel támogatja meg a készítőt. Véleményem szerint ez egy igen hasznos pénzügyekről szóló profi videósorozat. A magyar ember általában mindenhez ért (vagy nem), azonban azt be kell látni, hogy a pénzügyekhez általánosságban nem. Nyilván ennek történelmi és oktatás beli okai is vannak, Elvégre integrálni, deriválni tanítják az embert, de a pénzügyi ismeretek egy, nem pénzügyre specializálódott oktatási intézményben, kimerülnek a kamatos kamat példákban. (Vagy Ti tanultatok alapkezelőkről, biztosításokról, hitelekról, egyéb pénzügyi dolgokról?)

Szóval forgassátok haszonnal! Éljen a szabad tudás! És ne feledjetek némi támogatást jutattni a készítőnek.

Az eredeti bejelentés:

A Kiszámoló Akadémia teljes anyaga (cirka 15 óra vágás után) megnézhető. Az értéke a csillagos eget veri, az árát te döntöd el, hogy mennyit fizetsz érte. (Eredetileg 15-25 ezer forintért akartam adni.) Sőt, ráérsz utána is fizetni, ha belenéztél.

Ugyanis kitettem a youtube-ra, hogy aki el akarja lopni, annak ne kelljen torrenteznie.

Jól kattints ide és már nézheted is az összes videót. 

Egyelőre még csak utalni tudod a pénzt, a Kiszámoló Egyesület számlaszámára: Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002.

(Külföldről: SWIFT kód: UBRTHUHBXXX IBAN szám: HU82120204070155821900100002 )

Fontos! A közleménybe ne felejtsd el beleírni: támogatás, minthogy önkéntesen fizetsz a munkánkért.

Kártyás elfogadás hamarosan, de szerintem azért utalni mindenki tud, ha akar.

Jó szórakozást és jó tanulást mindenkinek.

A teljes videósorozat itt érhető el.

Hozzászólások