Konferenciás November

kami911 képe

Noha idén Novemberben, nincs túl rossz idő, és érdemes a lehető legtöbb időt a szabadban tölteni, ajánlok pár konferenciát, amelyek miatt talán érdemes mégis az előadótermek zsúfoltságát választani a megszerezhető tudást mérlegelve.

2016. november 25-én kerül megrendezésre az 5. Nyílt forráskódú térinformatikai munkaértekezlet. A térinformatikai munkaértekezlet célja, hogy a magyarországi felhasználókat és fejlesztőket összehozza, a felhasználói kört bővítse, lehetőséget biztosítson az információk megosztására. Az esemény programja elérhető itt. Regisztráció. A résztvételi díj 4000 Ft (bruttó), melyet a helyszínen kérünk befizetni. Átutalásos fizetéssel kapcsolatban keressék a szervezőket!

A szervezők egy nappal korábban fordítódélutánt is szerveznek:
Fordító délután november 24. 16:00-19:00 – Több nyílt forráskódú térinformatikai program magyar nyelvre fordítása már elkészült, de számos lehetőség van még fordításra, a meglévő fordítások finomítására, ellenőrzésére. Az interneten szerveződő kisebb-nagyobb csoportok végeznek fordítói munkát az egyes nyílt forráskódú térinformatikai szoftverekhez kapcsolódóan (felhasználói felület, dokumentáció, honlap fordítás). A fordító délután célja a tapasztalatcsere és újabb önkéntes fordítók bevonása a munkába.

Helyszín: BME Általános- és Felsőgeodézia tanszék

Budapest Műegyetem rkp. 3. K épület mf. 26.

Időpont: 2016. november 25. 10:00 - 18:00

 

2016. november 26-án ismét az Óbudai Egyetem ad helyt Magyarország legnagyobb és legrégebben megrendezett webfejlesztőknek szóló konferenciájának, a Magyarországi Web Konferenciának.

Előadásaik fókuszában ezúttal is a modern technológiák és módszertanok állnak a fejlesztés és szervezés területéről.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényre támogatói jegy váltására lehetőség van. Az rendezvény Facebook eseménye.

A szervezők továbbra is várják azon cégek és magánszemélyek jelentkezését, akik szponzorként járulnának hozzá az esemény megrendezéséhez.

Helyszín: Óbudai Egyetem Bécsi úti főépülete, 1034 Budapest, Bécsi út 96/B

Időpont: 2016. november 26. szombat, 9:00

 

2016. november 29-én 12. alkalommal kerül megrendezésre a Open Academy, amely a hagyományoknak megfelelően ősszel üzemeltetési eseményekkel jelentkezik.

Program és részletek

Helyszín: BME Q épület, 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2., Simonyi Károly előadóterem Térkép
Időpont: 2016. november 29. kedd, 17.00-22.00
Étkezés: Bár lesz büfé, az uzsonnádat ne hagyd otthon!
További információ: openacademy@balabit.hu FB: http://www.facebook.com/openacademy YouTube: Open Academy playlist

 

(Forrás: IT Café)

Hozzászólások

kimarite képe

RE: Konferenciás November

@#0 Ez már a december

Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, 2016 - a találkozó reggel fél tíztől délután ötig tart (Budapest, Óbudai Egyetem, Bécsi út 96/b)

A részvétel a látogatók számára ingyenes de regisztrációhoz kötött. # https://itcafe.hu/hir/szabad_szoftver_konferencia_2016.html || http://konf.fsf.hu/cgis/ossc

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve