Linux Akadémia akciók és ingyenes oktatás ma este

kami911 képe

A legfontosabb, hogy ma este még van ingyenes, online képzés, amin az IPv4 és IPv6 tűzfal-készítés egyszerű módját tanulod meg. Ne felejts el jelentkezni!

Év végére összeraktam neked egy csokornyi kedvezményt. Jó sok lett, így megpróbálom összefoglalni neked. Van előfizetés és a levél alján megtalálod az elmúlt negyedévek csomagjai mellett a kisvállalati szerver egyszerűen és gyorsan sorozatot is kedvezményesen.

December 23-ig 33% örökös kedvezménnyel tudsz előfizetni a korlátlan hozzáférésre. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy eléred az eddigi összes oktatóvideót, jegyzetet, beállításokat és abban a hónapban, amikor érvényes az előfizetésed, minden újonnan felkerültet is. A kedvezmény pedig annyit tesz, hogy minden harmadik hónapot ingyen kapod a normál árhoz képest. Az előfizetés kicsit bonyolultra sikerült:

Ha előfizetsz, az előfizetési díjad végig a kedvezményes marad, sosem fogjuk felemelni. Neked viszont semmi kötelezettséged nincs, bármikor lemondhatod. Ha ma előfizetsz, 9.990,- forintért egy hónapig minden eddigi oktatóvideónkat megnézheted (azért foglalkozzál az ünnepek alatt a családoddal is!).

A havidíj mellett van éves díj is, ami egy teljes hónap kedvezményt jelent, azaz 11 havi kedvezményes díjért kapod meg az eddigi összes oktatóvideónkat és a következő 12 hónapban megjelenő újakat is. Függetlenül attól, hogy azoknak mennyivel megy fel közben az áruk egyesével vásárolva. Az éves díjat is többféle képpen fizetheted:

A fentiek 2015. december 23. éjfélig érvényesek. Ezt követően a 33% kedvezmény megszűnik, teljes áron tudsz előfizetni.

Ha maradsz az egyesével megvásárolt oktatóvideóknál és szeretnéd egyben, kedvezményesen megvásárolni a korábbi képzések anyagát, azt továbbra is megteheted. Adós maradtam a második negyedévvel, amit most pótolok, egyben a negyedikkel és sokak kérésére tematikus csomag is készült, most a Kisvállalati szerver egyszerűen és gyorsan sorozat került bele egy kedvezményes csomagba:

Azt majdnem kifelejtettem, hogy az online nézhető változatokhoz minden képzésnél fórumot is találsz, ahol tudsz kérezni. Ez érvényes az egyes megvásárolt videókkal (az online nézhető változat esetén) és az előfizetéssel is.

Számlát minden esetben kapsz. Az ÁFA mentes vásárlásnál ÁFA mentes számlát. Az ÁFÁ-s változatnál a szokásos 27%-os ÁFA tartalommal.

A csomagokat december 31-ig tudod kedvezményesen megvásárolni.