Elkészült a közösségi súgó szerkesztését segítő rövid segédlet

Kedves Felhasználók!

Legnagyobb örömünkre az utóbbi időben sokan kérdezték tőlünk, hogyan tudnának a Közösség fejlődéséhez hozzájárulni. Erre többféle lehetőség van, amit a Közreműködés oldalon is olvashattok. A felsorolt területek egyike az oldalon megtalálható Linux Mint felhasználói kézikönyv elkészítése, bővítése, karbantartása. Mivel bővült a Közösség életét segíteni akaró jelentkezők száma, így arra gondoltunk, hogy írunk egy pár oldalas rövid útmutatót arról, hogy milyen egységesített formátumban szeretnénk a kézikönyvet elkészíteni, igazodva az oldal szerkesztési lehetőségeihez. A segédlet jelenleg inkább hasonlít egy munkapéldányra, mint kiforrott kézikönyvre, amit a verziószáma is jelöl.

Arra szeretnénk kérni minden lelkes felhasználót, aki kölön leírást szeretne készíteni és a  Linux Mint felhasználói kézikönyvet bővíteni, az olvassa át mindenképp ezt a pár oldalt. Természetesen a segédlethez tartozó jobbító javaslatokat a hozzászólásokban megírhatjátok, amiket igyekszük folyamatosan és átgondolva bevenni a segédlet anyagába. A segédlet aktuális példánya elérhető a Súgó menüpontban.

Aki kedvet érez magában egy-egy rész elkészítéséhez annak jó munkát kívánunk és köszönjük a Közösség fejlődéséhez adott munkáját!