Linux Mint Debian Edition Cinnamon 32/64 bit remaster

ikszman képe

Újabb ISO-val gazdagodik Tomi37 remaster gyüjteménye, most az LMDE Cinnamon 32 bites és 64 bites változatát készítette el.

Ezt írja Tomi: “Sokat nem változtattam rajta szokás szerint, mindössze kiegészítettem néhány háttérképpel, Cinnamon témákkal és kiegészítőkkel, néhány alkalmazással valamint frissítésekkel 2014. 04.25-ig bezárólag teljes magyar lokációval ellátva.

Van benne conky manager 75 témával, Firefox, Chrome (ezek teljes multimédia codec csomaggal ellátva beleértve a silverlight-ot is). A WBAR-ban látható ikon téma itt található: /usr/share/icons/kAwOken”

Jelszó a telepítéshez: mint

Telepítési útmutató

És íme egy kép a rendszerről:

Desktop photo

Ajánlott telepítési opciók manuális telepítés esetén:

Fontos: telepítéskor amikor kérdezi a rendszer: -Meg kívánjuk-e változtatni a root jelszót?- az igenre kattintsunk és adjunk meg egy új jelszót. Ellenkező esetben a telepítő zárolja a / partíciót és a telepített rendszer nem fog tudni bootolni!

Még egy apróság: telepítés után első induláskor elindul a conky. Terminálba írjátok be: killall conky. Majd ezt követően indítsátok el a conky manager-t és válasszatok egyet amit használni szeretnétek. A Preview gombra kattintva tudjátok megnézni indítás előtt, hogy az épp adott conky hogy néz ki.

Minden letöltőnek kívánok sok sikert és kellemes időtöltést az új Linuxhoz. :)

Linux Mint Debian Edition
Linux Mint Debian Edition

Hozzászólások

Sziasztok!

Sziasztok!

Egy pár szót írnék Tomi37 egyedi Linux Mint Debian rendszeréről.
Előszöris mikor elérhetővé tette én szinte azonnal telepítettem és azóta is hiba nélkül stabilan fut !
A telepítési leírás igen nagy segítségemre volt :)
Lenovo T400-as laptopon használom.Mindenhez rakott drivert,integrált video kártya fény és hangerő skála visszajelzés a kijelzőn.(Win8.1 az nem) ExpressCard eSATA kártyához.Dokkolóról külső monitorral is patent.
Nagyon sok program van integrálva,telepítve.Több lehetőség van böngészéshez, zene hallgatáshoz vagy film nézéshez.
A conky managerrel szinte élővé varázsolhatod az asztalt,nagyon látványos.
Audacious mp3 lejátsző szép olyan lett mint a winamp,tök jó.Online rádió,youtube megy egyből flottul.Sok apróbb játék is van.
Lehet azt mondani hogy tanuljam meg lépésről – lépésre az egészet és magam építgessem szépítgessem a rendszert.Talán egyszer elérem ezt a szintet (bár szinte kizárt)
Addig is én örömmel fogadom és használom az ilyen egyedi rendszert.

Köszönet érte!

Üdv:solaris

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve