PowerPoint

Fórum: 

Sziasztok!

Tartanom kell egy előadást ehhez kérek segítséget. Libreofficeban gondolom meglehet csinálni. De kompatibilis lesz Windowson? 

Próba, cseresznye

Meg lehet csinálni, PPS-be lehet menteni, viszont egy próbát előtte mindenképpen kell tenni. (Mármint, hogy mit mutat a PowerPoint Windows alatt, mert az sem mindegy, hogy milyen verziójú az Office, van, ami jól mutatja, van ami nem, de ez az egyes Office verziók között is fennáll - LO alatt is meg kell adni mentéskor, hogy milyen verziójú PowerPoint formába mentse).

De, ha minden kötél szakad, és van mód rá, akkor LibreOffice-t lehet telepíteni Windowsra is, a saját ODP fájlját a LO tuti jól kezeli. És ugyanakkor Windows Office is támogatja az ODP-t, de nüanszokra lehet számítani.

Tehát a lényeg, legyen több formátumban is elmentve a prezi, és mielőtt bemutatásra kerülne, csekkolni kell, hogy miként működik a célhelyen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Köszönöm!

Köszönöm!

Volt egy ilyen sejtésem. Ha pl 2003as msofficet használnék és a előadói gépen a legújabb van már szivàs... Magyarul az lenne legjobb ha kideriteném milyen verzió lesz az adott gépen és olyan formában mentem el!? 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Köszönöm!

#2 Leginkább több példányban, minden verzióra / eshetőségre felkészülve. Előtte meg kipróbálni, hogy melyik OK. Ha ismert, mi van az előadói gépen, akkor egy olyan PPS-t, meg egy ODP-t legalább.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Köszönöm!

#2 kérj rá egy legújabb stabil LibreOffice-t és te ua azon szerkeszd.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)