Linux Mintben lévő hibákat kinek lehet jelenteni hogy azok megoldódjanak?

Fórum: 

 Közeleg a 18-as verzió. Jó lenne ha minél kevesebb hibát tartalmazna az új rendszer.

Kinek lehet jelenteni az észrevételeket? Van aki ezzel foglalkozik hogy gyüjti a hibákat és továbbítja a programozóknak és a fejlesztőknek?

Például ami hirtelen most eszembe jut:

- Böngészőben videónézéskor bekapcsol a képernyőkímélő vagy csak egyszerűen elsötétedik.
 Azért mert nem mozgatom az egeret az nem biztos hogy nem vagyok gépnél csak épp videót, filmet nézek.
Nem minden oldalon (youtube-on nem) de ezeknél például elsötétedik a monitor (tétlenség üzemmód) indavideo.hu/ www.hirado.hu/videok/#

- Torrent kliens adat letöltése közben ne függessze fel a gépet (ne álljon le aktív letöltés) transmission, qbittorrent, deluge, egyik sem törődik azzal hogy éppen letöltés történik, egy idő után hagyja leállni a gépet (tétlenség).

- Alvó állapotból/felfüggesztésből nem képes felébredni a gép ha az Nvidia 840M kártya drivere használatban van, ezért kénytelen vagyok sima integrált intel kártyámat használni csak.

- Képernyő fényerő automatikus csökkentése csak akkumulátoros üzemmódban lehet beállítani, hálózatról (töltőre kötve) nincs ez a funkció.

Una képe

RE: Linux Mintben lévő hibákat kinek lehet jelenteni hogy ....?

@#0 Szégyen, hogy erre a kérdésre nincs válasz hiszen mi segítené a közösséget ha nem a felvetésed és az arra adott válasz. Egy mezőgazdász ismerősöm trágyát venne nagyban. Ki kellene tenni a címlapra a hirdetések közé. Hátha ő hamarabb kapna választ és annyi köze ennek is van a linuxhoz mint némelyik ott lévő anyagnak.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve