Játékok - akciók, ingyenes vásárlási lehetőségek

kimarite képe

Fórum: 

Ingyenes a sima Metro_2033
https://store.steampowered.com/app/43110/Metro_2033/

Nekem megvolt már. :)

A másik topikba tettem eddig. Ide:
Társalgó - nem kifejezetten informatika

kimarite képe

Ingyenes Alien: Isolation | Epic Games (korlátozott ideig)

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/alien-isolation
Download Alien: Isolation, along with the Last Survivor DLC for free until the 29th April, 11am EST. This limited-time offer is available to all new and existing players on the Epic Games Store.
Bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=7h0cgmvIrZw

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Funkadelic Transmission - Arok 2021 Warmup Set [C64][Mix][Live S

https://www.youtube.com/watch?v=zdR3L_8MX4s

Augusztusban Arok Party online. Hallgassatok C64 SID zenet bemelegiteskent, valogatas 2020-2021 jazzy-funky-groovy zenekbol.
https://www.facebook.com/groups/scene.hu/permalink/10157918016561571/

Track list:
00:00:00 Logo
00:00:09 Vincenzo - Unfortunate Coincidence
00:01:18 psych8580 - Slappin'
00:02:50 Linus - When Love Boat Mattered
00:04:45 Jammer - Fabilousch
00:06:21 Metal - Expand Note
00:08:16 psych8580 - Out There Again
00:09:59 Shogoon - Postcard From Earth 2
00:11:17 Vincenzo - Thinking About You cover
00:13:05 Laxity - Expand Side 1
00:15:21 Laxity - Oldschool Sprite Demo
00:18:05 SMC - Partypooper
00:19:58 Vincenzo - Shade On You
00:21:43 Stinsen and MCH - Jazz I Jacuzzin
00:23:05 Laxity - Nowhere
00:24:32 GH - Bowling Ball Shuffle
00:26:00 Joeal Smith - Funky Ninja
00:28:34 LMan - The Jazzman
00:29:08 Endscreen

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

A Minecraft 2022 márciusától Microsoft-fiókot igényel

A Microsoft, a Minecraft tulajdonosa 2014 óta, 2020 októberében jelentette be az átállást. A vállalat eredeti terve az volt, hogy 2021-ben kötelezővé teszi a Microsoft-fiókok használatát, de a váltást elhalasztották. A Java verzió a Minecraft két fő verziójának egyike.

Eddig a Java változatot játszó játékosok ehhez egy Mojang-fiókot vagy egy Microsoft-fiókot használhattak. A Minecraft eredeti fejlesztője, a Mojang a felvásárlás után is tovább dolgozott a játékon.

2022. március 10-től a Minecraftot csak Microsoft-fiók használatával lehet játszani. A Microsoft azt állítja, hogy a Minecraft Java játékosok milliói már átállították fiókjukat Microsoft-fiókra. A játékosok is profitálnak a lépésből, mivel a Microsoft állítása szerint saját fiókrendszere olyan előnyöket kínál, mint például a kétfaktoros hitelesítés támogatása a Mojang fiókrendszerével szemben.

A teljes migráció a Microsoft szerint mindössze " néhány percet" vesz igénybe; sok múlik azon, hogy a Microsoft-fiókot már használják-e, vagy azt a nulláról kell létrehozni.

Azoknak a Minecraft-játékosoknak, akik több örökölt vagy Mojang-fiókot használnak, minden egyes klasszikus fiókjukhoz külön Microsoft-fiókot kell létrehozniuk. A bejelentkezési lehetőségek bármelyik fiókhoz biztosítottak.

A hivatalos GYIK-ben további részleteket olvashatsz az átállásról.
https://help.minecraft.net/hc/en-us/articles/360050865492-Minecraft-Java-Edition-Account-Migration-FAQ

Forrás:
https://www.ghacks.net/2022/02/06/minecraft-requires-a-microsoft-account-from-march-2022-onward/

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

CasetteQuest by FeCO

Emlékeztek még arra a kis animációs jelenetre a Vakondok 4-ből, ahol David Bishop próbálja elkapni a kazettákat amiket Kiss Donát dobál ki az ablakokból? FeCO játszható játékot csinált belőle C16/Plus4-re. Innen tudjátok letölteni:
https://bunsen.itch.io/casettequest-by-feco

Több teltházas mozis vetítés után végre elérhető – ráadásul ingyenesen – a Vakondok 4 – végigjátszás című dokumentumfilm, amely a 80-as és 90-es évek hazai játékfejlesztési világát dolgozza fel. A becsempészett Commodore 64-esektől kezdve, az átkódolt éjszakákon át egészen a technikai bravúrokig mindenről szó van a filmben. Tipikus lenyomata az akkori világnak, a vasfüggöny mögötti mesterséges elszigeteltségnek, ahol azért a tehetségek és a kapcsolatok utat találnak nyugatra. Ajánlom mindenkinek, aki akkoriban kezdett ismerkedni a számítástechnikával, de azoknak is, akik csak a múzemból ismerik a Commodore 64, az Amiga és az akkori konzolok világát. (3 éve)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

A Ubisoft úgy döntött, hogy 7 napig ingyenesen elérhetővé teszi

mindenki számára a Ubisoft Plus szolgáltatását, melynek keretében több mint 100 játékkal és azok kiegészítőivel szórakoztathatjuk magunk. Azonban arra érdemes figyelni, hogy a próbaidő lejárta után automatikusan fizetőssé válik a szolgáltatás, hacsak nem mondjuk le azt.

De még így is megéri, hiszen nem csupán régebbi játékokkal szórakozhatunk, hanem már elérhető a felületen az Assassin's Creed: Valhalla, a Far Cry 6, a Riders Republic és az Immortals: Fenyx Rising is. Szóval aki szeretné, most bármelyikkel tehet egy kört.

-- Enjoy one week of Ubisoft+ for free! Play over 100 games on PC including our latest releases and expansions.— Ubisoft (@Ubisoft) April 13, 2022
https://sg.hu/cikkek/jatek/149485/ingyenes-a-ubisoft-plus

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

ROG Masters 2022 CS:GO torna

Az Asushoz tartozó Republic of Gamers (ROG) márka bejelentette a ROG Masters 2022 CS:GO tornát, melyben a magyar játékosok is megmutathatják tehetségüket.
Az egy hónapig tartó versenyen a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) játékban mérhetik össze tudásukat, mely az egyik legnépszerűbb e-sportos cím a világon.
https://hvg.hu/tudomany/20220502_asus_rog_masters_2022_cs_go_esport_verseny
A 27 országban meghirdetett tornára magyar játékosok jelentkezését is várják, regisztrálni a verseny oldalán lehet május 16-áig:
https://rogmasters2022.com/hu

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

A Codemasters Need for Speed játékot készít

A jelek szerint új irányba indul el a Need for Speed franchise.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Electronic Arts hasznosan állítja csatába a Codemasters megszerzett fejlesztőit, hiszen a mai bejelentés alapján a Need for Speed franchise új részén dolgozik majd a stúdió. Teszi mindezt nem egyedül, hiszen a Criterion is ott marad a szérián. Szóval nem évente váltják egymást a fejlesztők, hanem közösen próbálják újra fogyasztóbaráttá tenni a címet a rajongók számára.

Közben az is kiderült, hogy készül egy másik Need for Speed játék is, mely mobilokra lesz elérhető. A lenti jelenet alapján a program nagyon jól néz majd ki és a feltöltő szerint leginkább a viszonylag gyorsan eltűnt Need for Speed: Edge-re hasonlít majd.
https://sg.hu/cikkek/jatek/149795/a-codemasters-need-for-speed-jatekot-keszit

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Nyitott világú, túlélésre fókuszáló MMO lesz a Dune Awakening

A gamescom 2022 alatt egy új Dűne játék is bemutatkozott.

Végre hivatalosan is lezártnak tekinthetjük az uborkaszezont, elkezdődött a 2022-es, most már ismét látogatókat fogadó gamescom, amivel az új bejelentések és a megjelenések is beindultak. A nyitóestén egy méretes bemutatóban több, korábban nem ismert játékot is lelepleztek, köztük a Dune Awakeninget, ami egy nyitott világú MMO lesz, amiben az Arrakis sivatagbolygó ellenséges környezetében kell életben maradnunk.

A Dune Awakening nagy kreativitást vár majd el a játékosoktól a túlélés érdekében, illetve fontos elem lesz a többi harcossal való együttműködés és interakció.

A fűszer központi elem, ahol csak forrást találunk, azonnal hívni kell az aratókat, akik természetesen védelemre szorulnak az ellenséges erőkkel szemben. A gigantikus homokférgek jelentette fenyegetésről nem is szólva.
https://www.youtube.com/watch?v=anZtoPo2Fpw

A sivatag bejárásához táborokat kell létrehozni, ezáltal pedig frakciót, amit lassan az egész Arrakis népének meg kell ismernie. Ahogy egyre nő a befolyásunk, úgy kényszerülünk egyre több harcot megvívni azért, hogy a fűszertermelésünk ne kerüljön veszélybe.
https://www.gamestar.hu/gamescom/nyitott-vilagu-tulelesre-fokuszalo-mmo-lesz-a-dune-awakening-315506.html

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve