hupp, mi mi itt, mert semmit se irnak rá, csak linkelgetnek más forumon is

Fórum: 

Sziasztok,

 

hupp, mi mi itt, mert  semmit se irnak rá, csak linkelgetnek más forumon is... konkrétan senki nem írta le mi lenne  jó, melyiknek mi az éertelme.. csak linkelgetnek, hogy ezt nézd azt nézd.. a linkeken meg további linkek.. de értelmes válasz egy sincs

A bekarikázott rész érdekelne, hogy melyik mire való, mi a különbség, vag yegyáltalűn mi az értelme?

Ez fogalmazás?

@#1 köszönöm a segítséget :) persze magyartól mit várok... egy normáis választ nem tud adni..  minden esetre a szokásos linkes dolog.. ird be googlebe.. szerinted nem irtam be?

sőt választ is kaptam ott 100 helyen..  de a kérdésre nem kaptam választ...  

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

Ez fogalmazás?

@#4 Köszönöm a kisegítő fordítást. Ha a Synapticban bogarászok, egyébként is végig szoktam nézni a lehetőségeket, ha kell nekem az adott szoftver. Azt tartom meg, amelyik az adott asztali környezeten megy.  :-)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Ubuntu-alapú rendszerek

Az alap forrásoknak, összetevőknek csak az Ubuntu-alapú rendszereken ez az elnevezése, mert például a Debian-alapú rendszereken egész más: https://wiki.debian.org/SourcesList#Component
Így az LMDE3 Linux Mint kiadás alatt is.

A Google fordító segítségével kissé tájékozottabb lehet az ember: https://translate.google.hu/
A kérdés feltevése előtt.

A kérdező feladata: Rövid szöveget bemásol, a forrást linkeli, kimeneteket pedig valamelyik szöveg-megosztó oldal segítségével oszt meg a fórumon. Semmiképpen nem képen, mert általában az előbbi módszerek lehetségesek. De, ha az tetszene inkább ..., akkor majd a kérdező által futtatandó parancsokat képen fogjuk közölni, mondván, had bajlódjon vele, hogy' ugyan már, nem lehet nehézsége ezzel. :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve