Eltűnt fórum téma (megoldva)

Fórum: 

 Üdv Mindenkinek!

Néhány napja nyitottam egy fórum témát: "Telepítés után UUID hiba" címmel. A fórumtársak segítségével megoldódott a probléma, írtam egy hozzászólást erről, beírtam a a fórum címébe, hogy megoldva, mentés, és eltünt  az egész!

Azt írja ki, hogy fórum téma nem található!

Akkor ez most mi? Én rontottam el valamit, vagy a fórum motor bohóckodik!

Közben meglett!

A címlapról nem találja, de a fórumban meg van!

Eltűnt fórum téma (megoldva)

@#0: Ez az egész Linux Mint fórummotor nincs átgondolva - vagy legalábbis aki alkotta, nem tesztelte le alaposan. Hol megjelenik a hozzászólás előtt a @#xx - ami mutatja az előző hozzászólást -, hol nem. Éppen ezért szoktam a @név: - ot kiírni a bejegyzés előtt, mert ez a forma elfogadott mindenütt, amit sokan nem ismernek itt sem.

Megállapodás volt régebben itt a Linux Minten, hogy ha valaki megtalálta a megoldást a problémájára, akkor kiírta a bevezető cím elé a [MEGOLDVA] szót, amit nem sokan alkalmaznak itt - vagy legalábbis másképp. Ilyenkor fordul elő, hogy a fő bejegyzésekben hiába található meg az utolsó hozzászólás, egyszerűen eltűnik a tartalma, és csak a fórumban található meg. Később aztán újra látható lesz a főlapon - minden bizonnyal kimarite javítja.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Eltűnt fórum téma (megoldva)

#1Megállapodás volt régebben itt a Linux Minten, hogy ha valaki megtalálta a megoldást a problémájára, akkor kiírta a bevezető cím elé a [MEGOLDVA] szót, amit nem sokan alkalmaznak itt - vagy legalábbis másképp. Ilyenkor fordul elő, hogy a fő bejegyzésekben hiába található meg az utolsó hozzászólás, egyszerűen eltűnik a tartalma, és csak a fórumban található meg.
Magyarul (Fórum: „csak a fórumban”)„Friss”: https://linuxmint.hu/tracker
A cím URL átalakul a topik cím bármilyen szerkesztésével. Ámde a tapasztalatlan netező, vagy a felületes ember nem találja meg a friss tartalmat. Mert pl. a főoldalon keresi. A főoldal a hírek helye.

Később aztán újra látható lesz a főlapon - minden bizonnyal kimarite javítja.
Nem én javítom, hanem a főoldal nagyobb időközönként, azaz ritkábban frissül, mint a Friss (ami azonnal). A világon mindenhol ez van, a weboldalak megfelelő működéséhez tartozó történet ez. Nem a főlapot nézik az emberek, hanem a frisst.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve