Az asztalról eltűnnek az ikonok.

szhf62 képe

Fórum: 

 Jó ideje tapasztalom, hogy a weboldalak bezárásakor (LM 17.2 Cinnamon) csak az asztal háttérképe jelenik meg, az asztali ikonok nélkül. Első időben azt hittem, hogy több munkaterület van aktiválva, és valamiért átváltott másikra, de nem így volt. (Nem szeretem a sok felületet, könnyen össze tud keverni a használatban.) Ezt - némi kísérletezés után - a panelen levő "Fájlok" ikon megnyitásával és azonnali bezárásával meg tudom szűntetni, ilyenkor az ikonok visszakerülnek az asztalra hibátlanul. Kicsit zavaró jelenség, néha sietve kellene onnan indítani valamelyiket ezek közül, de még előtte ezt el kell végeznem vele. Mitől van ez, és hogyan lehet "stabilizálni" az ikonokat az asztalon?

szhf62 képe

(Megoldva) Az asztalról eltűnnek az ikonok.

@zoli62 nem pontosan ez a jelenség fordul elő nálam (de nagyon hasonlít), aminek megadtad a linkjét. Ide (a 17.2-re) még nem telepítettem sem Conky-t, sem Screenlets-et. (Minden estre a terminálban futtattam a "sudo apt-get install --reinstall libegl"-t, hátha ez segít a stabilitás megoldásában. ("Valami fény már látszik az út végén", mert ha a panelre teszem a megnyitott oldalakat, az ikonok (végre) jelen vannak az asztalon - eddig nem volt így. A többi majd egy kicsit később kiderül...) Ezért is tettem már a válasz elé, hogy "megoldva". Köszi a segítséget. :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

RE:(Megoldva) Az asztalról eltűnnek az ikonok.

#2 Nincs mit.:)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

(Megoldva - részben) Asztali ikonok.

Elkiabáltam a dolgot! Hosszabb távon ismételten jelentkezik az ikonok eltűnése (lassan már természetesnek veszem...). Lehet hogy így hagyom, nem birizgálom tovább. (Kapcsolgatom a panelen a "Fájlok" ikont - erre mindig visszajönnek az asztalon elhelyezettek - ennyit kibírok pluszban. :) )

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve