Beküldte Görcsös Geri -
Fórum:
Sziasztok,
Szólok a végleges Linux Mint Cinnamon 22.2 Zara telepíthető az óvatos duhajoknak akik a bétától izgultak.
Nálam eddig semmi gond.
Szép napot!
Üdv,
Geri
Segítséget kaptál? Szívesen töltöd itt az idődet? Visszajársz hozzánk? Támogasd a munkákat: Ko-fi és Paypal!
Sziasztok,
Szólok a végleges Linux Mint Cinnamon 22.2 Zara telepíthető az óvatos duhajoknak akik a bétától izgultak.
Nálam eddig semmi gond.
Szép napot!
Üdv,
Geri
Linket nem kaptunk hozzá
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Esetleg tudnál adni linket is, amit követve letölthető a lemezkép, melyből aztán telepítőt lehet írni?
Linket nem kaptunk hozzá
Beküldte Görcsös Geri -
Értékelés:
szerk: Először telepítette a mintupdate 7.0.7.1 és utána volt xcsak én azt nem figyeltem. Szerintem hamarosan kijön a hír is.
Kép:
Akkor egyelőre a 22.1 frissíthető 22.2-re
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Nálam magától nem jelentkezik, de
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
parancs kiadása után átírtam az érintett sort
-ra. (Azt hiszem a xia volt, az eredeti szó, amit cseréltem zara-ra.)
Elmentettem a fájlt.
Utána már a Frissítéskezelőben megjelent az új lehetőség, a csomag frissítése a 7.1.1-re (7.1.0-ra?). Miután ez megtörtént, megjelent egy rakat csomag frissítésének lehetősége. Innen már sínen voltam.
Kivettem a tárolók listájából a külső tárolókat és hagytam, hogy települjenek a frissítések.
Ez lett a végeredmény:
Azért én ezt nem éreztem akkora kalandnak, mint amikor mondjuk a 21.3-ból 22-lett, a csomagok most települtek hipp-hopp és készen is volt.
Meglepődnék, ha valami nagy gond lenne a rendszerrel.
Újra aktiválom a külső tárolókat, újraindítok és utána készítek egy új visszaállítási pontot...
Kép:
Beküldte lala -
Értékelés:
Innen letoltheto a 22.2 stable:
https://www.mirrorservice.org/sites/www.linuxmint.com/pub/linuxmint.com/...
Kezdőthet a tánc!
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Akkor most már mindenki belátása szerint nekiállhat frissíteni a 22.1-ét vagy tudja szüzen telepíteni a 22.2 különböző stabil változatait.
Beküldte Görcsös Geri -
Értékelés:
Timeshift mentés, végignyomkodtam a következő-következő gombokat. Települt és kész.
1 db 10 perces videó nem ment végig ennyi idő alatt.
Számomra ez nagyon "tiszta és friss" érzés. Én ezt szeretem és ezért örülök a fejlesztéseknek.
És igazad van 21.3->22-re kinlódni kelett. Megcsináltam, de ez azért számomra jobb élmény így.
Annyit vettem észre, hogy a kedvencek a CinnVIIStarkMenu -ben visszaálltak defaultra. Ez legyen a legnagyobb bajom. :-)
OFF mint -> Mint
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
(Ha már náciskodom, akkor tegyem rendesen! Esetleg dobhatsz az elejére még egy „A” betűt is, és akkor
„A Linux Mint 22.2 telepíthető” lesz belőle.)
Köszönöm, ha megteszed!
mint-upgrade-info 1.2.9 és mintupdate 7.1.1
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Ma reggelre jött egy mint-upgrade-info 1.2.9 és mintupdate 7.1.1 frissíthetőségéről szóló üzenet.
Most már biztos utolérte magát a rendszer.
Ezzel szerintem az én rendszerem bizonyosan teljesen végére ért a Linux Mint Cinnamon 22.1-ről 22.2-re lépésnek, ami természetesen azért nem volt egy nagy kaland. (Debian vagy Ubuntu esetében nem is kap ilyenkor külön kódnevet a rendszer, szinte észre sem venni, hogy léptünk előre egy alverziót.)
Kép:
mint-upgrade-info 1.2.9 és mintupdate 7.1.1
Beküldte Görcsös Geri -
Értékelés:
Nem kelett külön tenni érte.
Véleményem szerint a kényszerítés miatt nálad nem ment végbe a folyamat teljesen.
Nekem valahol 21-es verzió valamelyik alverziónál fordult ez elő.
Kép: