Egy különleges Plymouth téma

Akinek jelenleg Plymouth boot splash van a gépén, azoknak egy ajándék a legújabb kis moddolásomból. Számomra ez egy igen szemet gyönyörködtető plymouth téma.

Telepítése:

Töltsd a következő fájlt és csomagold ki!
http://www.mediafire.com/file/1atl68l1ztjt7lc/dandelion.tar.gz

A kicsomagolt “dandelion” könyvtárat bemásolod a /lib/plymouth/themes/ könyvtárba (Ubuntu használata esetén ide kellett másolni.)

Ezek után nyiss egy terminált és írd be az alábbi parancsokat:

sudo update-alternatives --install /lib/plymouth/themes/default.plymouth default.plymouth /lib/plymouth/themes/dandelion/dandelion.plymouth 100
sudo update-alternatives --config default.plymouth

Itt írd be a dandelion-os sor előtti számot, majd nyomj egy entert!

sudo update-initramfs -u

A parancs lefutása után, indítsd újra a gépedet! Ha mindent helyesen csináltál, akkor már a kijelentkezésnél is látható a kép. (Csak 1024×768-as plymouth felbontáson teszteltem, de elvileg ettől eltérő felbontásnál is működnie kellene. Amennyiben mást tapasztalsz, írj és megpróbálok segíteni!)
Ezután gyönyörködjetek! Kellemes nézelődést mindenkinek!

Az eredeti alapművet érdekes videókkal a http://brej.org/blog/?p=238 oldalon találhatjátok meg. Érdemes megnézni az oldalt azoknak, akik saját hasonló Plymouth témát szeretnének csinálni. Egyébként minden elismerésem az eredeti készítőjének. Akár még az új Linux Mint alap témájaként is el tudnám képzelni.