Két kiváló játék ingyen az Epic Store-ban: Deus Ex: Mankind Divided és The Bridge

kami911 képe

Deus Ex: Mankind Divided, 2024. március 21. 17:00 óráig, Epic Store

A Deus Ex: Mankind Divided egy izgalmas akció-kalandjáték, melyet a kanadai Eidos Montréal fejlesztett és a Square Enix adott ki 2016-ban. A játék a cyberpunk stílusban tárja elénk a jövőbeli Prágát, ahol az emberek és a kiborgok közötti feszültség mélyen gyökerezik. A főszereplő, Adam Jensen egy különleges titkosügynök, akinek feladata a városban uralkodó feszültségek és titkok felderítése. A játék egy olyan világot mutat be, ahol az emberi test kiborg technológiával történő módosítása mindennapos, és az emberek közötti társadalmi megosztottság mindennél erősebb. A játék játékmenete egyedülálló módon ötvözi az akciót és az RPG elemeket, lehetőséget adva a játékosnak arra, hogy a saját stílusában oldja meg a kihívásokat és alakítsa a történetet.

The Bridge, 2024. március 21. 17:00 óráig, Epic Store

A The Bridge egy csodálatosan megtervezett logikai játék, melyet az indie fejlesztő Jonathan Blow inspirált. A játék egyedi művészi stílusa és lenyűgöző, fejtörőkkel teli pályái hamar magával ragadják a játékost. A The Bridge egy 2D-s játék, amely a szürrealista művészet és a fizika alapú rejtvények keverékével kényezteti el a játékosokat. A játék arra ösztönzi a játékost, hogy gondolja át a gravitáció, az idő és a tér viszonyát, miközben próbálja megoldani az egyre összetettebb feladványokat. A The Bridge nem csupán egy játék, hanem egy igazi műalkotás, melynek minden pályája új kihívásokat és újabb vizuális élményeket kínál.

Mindkét játék egyedi élményt nyújt a játékosoknak, legyen szó akció-kalandról vagy logikai rejtvényekről. Az Epic Games Store most lehetőséget ad minden játékosnak arra, hogy ingyen hozzájuthasson ezekhez a remek alkotásokhoz, így érdemes minél előbb letölteni őket, és belemerülni ezekbe a fantasztikus világokba. Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget!