A KDE háttérpályázat gyöztese

A KDE Plasma 6.0 alapértelmezett háttérképe igazi győztes?
Kihirdették a KDE Plasma 6.0 háttérképpályázat győztesét...
Tavaly augusztusban a KDE fejlesztői közösségi alapú versenyt indítottak a KDE Plasma 6.0 új alapértelmezett háttérképének kiválasztására.
Ez a verseny nagy figyelmet kapott, és rengeteg kiemelkedő pályaművet generált a művészek, illusztrátorok és más kreatív emberek széles körétől, ami megnehezítette a bíráló bizottság számára az összesített győztes kiválasztását.

És sok minden forgott kockán! Legalábbis a hírverés miatt, hiszen egy háttérkép az bármikor megváltoztatható…
Amellett, hogy a nyertes közreműködő a KDE Plasma 6.0-s kiadás részeként adott grafikájuknak nyújtott presztízsén túl egy új laptopot is kapott a Frameworktől.

Íme a nyertes pályamű, amelyre számíthatunk, mivel a KDE Plasma 6.0 egyre nagyobb ütemben halad, minél közelebb kerülünk a megjelenéséhez:

Győztes: KDE Plasma 6.0 alapértelmezett háttérkép

Csinos, nem?

Bár az eredeti beadvány több részletet tartalmazott (madarak az égen, csillagok az éjszakában), a tartalombírók előzetes visszajelzést tudtak adni a művészeknek, és adaptálhatták/beépíthették/frissíthették a pályaműveket.

További részletek a nyertes pályaműről a KDE Discuss fórumon találhatók

Hozzászólások

Csinos

Én sohasem értettem, hogy miért töltenek emberek azzal időt, hogy egy operációs rendszerhez háttérképeket mellékeljenek.
Ha van értelmetlen, és idióta dolog a világon, akkor ez az.
Már nagyon sok monitort láttam, de egyiken sem volt gyári háttérkép.

Ez a kép, meg aztán soha egyik monitoron sem lesz látható, abban biztos vagyok.

Nagyon fontos volt, hogy ezt a hírt megoszd, nagyon hálás vagyok érte!
 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szép lett.

Gratulálok a győztesnek, látszik, hogy tehetséges művész. Esztétikailag, és művészileg is kitűnő munka, ami stílusában és látványvilágban is illik a KDE világához.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szép lett.

#2 A KDE már egy ideje érdekes mód külön utakon jár, mert ez a grafikus, rajzolt háttér nem sok helyen kerül elő. Én nem nagyon használok KDE-t, de mindenképp kellemes meglepetés volt, amikor elöször találkoztam vele. Ami pedig dicsérendő, hogy a verseny meghirdetésével is erősítik a közösségi érzést a felhasználók közt.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve