Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

GigaBash és Predecessor, két izgalmas játék, ingyenesen elérhető az Epic Store-ban december 13-ig - tomboló Titánokkal és lenyűgöző hősökkel várják a játékosokat!

  • GigaBash, december 13. 17:00-ig, Epic Store

    GigaBash egy olyan játék, ami ötvözi a Power Stone, a Super Smash Bros Ultimate és a War of Monsters című játékok kaotikus és kreatív elemeit a klasszikus kaiju filmek lenyűgöző méretével. A játékban lehetőséged van egy tomboló Titánként játszani, vagy egy Titánvadász mecha bőrébe bújni. Villámokat idézhetsz a mennyekből, használhatsz rádiótornyot ütőként, vagy gömbölyűvé gördíthetsz egy egész városrészt (és az ellenségeidet) egyetlen hatalmas hólabdává. Ha elégszer dúltad fel a poklot, fejlődhetsz az utolsó formádba, a rettentően óriási S-Classba.

  • Predecessor, december 13. 17:00-ig, Epic Store

    A Predecessor  egy gyors tempójú akciójáték, amely ötvözi a MOBA és FPS játékmenetet, és a stratégiai döntéseket, harmadik személyű irányítást és lenyűgöző akciót helyez a játék középpontjába. A játék több mint 30 hőssel rendelkezik, és gyakran csatlakoznak új hősök a választékhoz, így minden játékosnak található megfelelő karakter. Az előkelő íjászoktól a robot ketrecharcosokig a Predecessor hősei messze földről érkeznek, hogy bemutassák tehetségüket. Az Early Access lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy korai pillantást vethessenek a Predecessorra, miközben visszajelzést adhatnak, amely segít a játék kialakításában. Az Early Access időszak után a Predecessor Free to Play módba vált. A játék vagy annak különböző Early Access csomagjainak megvásárlása az egyetlen módja annak, hogy játszhass a Predecessorral.