Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Ezen a héten két játék érhető el ingyenesen az Epic Store-on: a Mighty Fight Federation, egy aréna harcos játék, valamint a Jitsu Squad, egy Marvel vs Capcom ihlette 4 játékos kooperatív bunyó.

  • Jitsu Squad, december 7. 17:00-ig, Epic Store

    A Jitsu Squad egy Marvel vs Capcom ihlette 4 fős együttműködésre épülő TAG TEAM ütős játék, melyben epikus karaktertranszformációk és gyors tempójú harcok várnak rád. Válassz csapatodat, és indulj el az izgalmas küzdelemben, ahol a karakterek átalakulása és a lendületes küzdelem teszik felejthetetlenné a játékélményt. A Jitsu Squad nem csak egy egyszerű verekedős játék, hanem egy lenyűgöző kaland, ahol a csapatmunka és a karakterek speciális képességei ötvöződnek egy grandiózus küzdelembe.

  • Mighty Fight Federation, december 7. 17:00-ig, Epic Store

    A Mighty Fight Federation egy izgalmas aréna harci játék, ahol az ellenfeleket a falnak vetheted, a levegőbe rúghatod, majd gyors és magasan repülő támadásokkal folytathatod. Válaszd ki kedvenc karakteredet a 14 egyedi játékos közül, mindegyikük saját játékstílussal rendelkezik. Szállj szembe 1v1 mérkőzéseken, csatlakozz más harcosokhoz csapatban, vagy merülj el a szabadon csatázás kaotikus világában.