A Világ megmentése most minden szuperhősnek ingyenes

kami911 képe

Az Epic Games Store jelenleg ingyenesen kínálja a Destiny 2 című játékot, lehetővé téve a játékosok számára, hogy élvezhessék a lenyűgöző sci-fi lövöldözést és egyedi karakterfejlesztést költségmentesen.

  • Destiny 2, december 20. 17:00-ig, Epic Store

    A Destiny 2 egy online többjátékos lövöldözős videojáték, amelyet a Bungie fejlesztett és a Activision kiadott. A játék 2017 szeptemberében jelent meg a PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. A játék folytatja a „Destiny” nevű első rész történetét és világát, egy sci-fi univerzumban játszódik, ahol a játékosok az űrbéli Guardian nevű harcosok bőrébe bújva küzdenek különböző ellenséges erők ellen. A Destiny 2 egyik kiemelkedő jellemzője a dinamikus és izgalmas lövöldözési élmény, valamint a karakterek fejlesztésére és egyedi felszerelésük gyűjtésére épülő RPG elemek. A játék világában a játékosok különböző bolygókon és holdakon küzdenek, teljesítve küldetéseket, gyűjtve lootokat és fejlesztve karakterüket.

    A játékban szereplő három alapvető kaszt (Titan, Hunter, Warlock) mindegyike saját egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket a játékosok taktikai előnyükre használhatnak a harcokban. A "Destiny 2" egyedül játszható tartalom mellett hangsúlyt fektet a kooperatív és versengő többjátékos módokra is, lehetővé téve a játékosoknak, hogy együttműködjenek vagy egymás ellen küzdenek.

    A játék folyamatosan frissül új tartalmakkal, kiegészítőkkel és eseményekkel, amelyek tovább bővítik és gazdagítják a játékélményt. A "Destiny 2" a közösségi összejövetelek és a versenyek révén is erősíti a játékosok közötti kapcsolatokat.