Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „The Evil Within 2” és a „Tandem: a Tale of Shadows” című játékokat. Az előbbi egy pszichológiai horror játék, ahol a játékos egy nyomozó bőrébe bújik, hogy szembenézzen egy rémisztő sorozatgyilkos üggyel, míg az utóbbi egy rejtvényeket is kínáló platformer.

  • The Evil Within 2, november 2. 17:00-ig, Epic Store

    A The Evil Within egy pszichológiai horror játék, amit a Tango Gameworks fejlesztett és a Bethesda Softworks adott ki. A játék világában a játékos Sebastian Castellanos bőrébe bújik, aki egy tapasztalt nyomozóként egy rémisztő sorozatgyilkos ügyön dolgozik. Az események egy kísérteties elmegyógyintézetben veszik kezdetüket, ahol szörnyek és paranormális jelenségek fenyegetik Sebastiant és a kollégáit.

    A The Evil Within sötét hangulatú és feszültséggel teli játékélményt kínál, amit részben a borzalmak, részben pedig a rejtélyek és az elágazó történet hoz létre. A játékban a túléléshez és a szörnyekkel való harchoz korlátozott erőforrások állnak rendelkezésre, ami tovább növeli a játék feszültségét.

    A játékot a borzongást kedvelő játékosoknak ajánljuk, akik élvezik a komplex történetmesélést és a pszichológiai elemekkel teli horrorélményeket. A The Evil Within a műfaj rajongói számára elengedhetetlen cím, és izgalmas kihívást kínál mindazoknak, akik szeretnek megküzdeni a sötétséggel és a rémmel egy játék világában.

    • A Proton DB-ben a játék Arany értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.
       
  • Tandem: a Tale of Shadows, november 2. 17:00-ig, Epic Store
    A "Tandem: a Tale of Shadows" egy izgalmas platformjáték, amely egyedülállóan kombinálja az ügyességi játékot és a rejtvényeket. A játékosok egy fiatal fiú bőrébe bújnak, aki egy misztikus kastélyban keresi eltűnt mesterét. Az izgalmas cselekmény és a lenyűgöző képi világ lenyűgöző kalandot ígér, amelyben a játékosoknak együtt kell működniük egy különleges árnyékfiúval, hogy megoldják az elágazó rejtvényeket és akadályokat. A játék egyedülálló atmoszférája és kihívásokkal teli pályái a játékosokat elvarázsolják ebben a rejtélyekkel teli világban.
    • A Proton DB-ben a játék Natív értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.