Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Az „Epic Games Store” jelenleg ingyenesen kínálja a „The Evil Within” és a „Eternal Threads” című játékokat. Az előbbi egy pszichológiai horror játék, ahol a játékos egy nyomozó bőrébe bújik, hogy szembenézzen egy rémisztő sorozatgyilkos üggyel, míg az utóbbi egy logikai játék, amelynek idővonalait és döntéseit szabadon változtathatod meg.

  • The Evil Within, október 16. 17:00-ig, Epic Store

    A The Evil Within egy pszichológiai horror játék, amit a Tango Gameworks fejlesztett és a Bethesda Softworks adott ki. A játék világában a játékos Sebastian Castellanos bőrébe bújik, aki egy tapasztalt nyomozóként egy rémisztő sorozatgyilkos ügyön dolgozik. Az események egy kísérteties elmegyógyintézetben veszik kezdetüket, ahol szörnyek és paranormális jelenségek fenyegetik Sebastiant és a kollégáit.

    A The Evil Within sötét hangulatú és feszültséggel teli játékélményt kínál, amit részben a borzalmak, részben pedig a rejtélyek és az elágazó történet hoz létre. A játékban a túléléshez és a szörnyekkel való harchoz korlátozott erőforrások állnak rendelkezésre, ami tovább növeli a játék feszültségét.

    A játékot a borzongást kedvelő játékosoknak ajánljuk, akik élvezik a komplex történetmesélést és a pszichológiai elemekkel teli horrorélményeket. A The Evil Within a műfaj rajongói számára elengedhetetlen cím, és izgalmas kihívást kínál mindazoknak, akik szeretnek megküzdeni a sötétséggel és a rémmel egy játék világában.

    • A Proton DB-ben a játék Arany értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben a játék Hulladék értékelésű.
  • Eternal Threads, október 26. 17:00-ig, Epic Store
    A teljes történet hat fő karaktert követ, több döntést hozva több idővonalon, és te azt tapasztalhatod meg, ahogyan csak szeretnéd. Koncentrálhatsz csak egy adott karakter történetére egyszerre, követve a döntéseiket az idővonalakon, majd visszamehetsz az elejére és követhetsz egy másik karaktert.
    Megközelítheted a történetet, mint egy nyomozó, megfigyelve a történet végkimenetelét, majd visszafelé dolgozhatsz az idővonal mentén - gyakorlatilag megfigyelve a hatásokat, majd megállapítva azok okát.
    Vagy csak nézheted a dolgokat időrendi sorrendben, a történet idővonalát tapasztalva, miközben megfigyeled és megváltoztatod a karakterek döntéseit, amint a hét folyamán előre haladnak.
    • A Proton DB-ben a játék Platina értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.