Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

Ma délután 17:00 óráig elérhető ingyenesen ez a két játék az Epic Store-ból:

  • Black Book, augusztus 24 17 óráig, Epic Store

    Black Book egy sötét hangulatú, narratíva alapú RPG kalandjáték kártyajátékkal vívott küzdelmekkel, amely mélyen merül a szláv mitológiába és folklórba. A játékot a hagyományos orosz mesei elemek és sötét történetek ihlették, és egyedi játékmenetet kínál a játékosoknak. A történet középpontjában Vasilisa áll, egy ifjú boszorkány, aki elszántan vállalkozik egy veszélyes utazásra a Black Book nevű varázslatos könyvért. A játék során játékosként te irányítod Vasilisát, miközben különféle kihívásokat, csatákat és fejtörőket oldasz meg, hogy megszerezd a hatalmas tudású könyvet.

    A játékmenet különlegessége, hogy a csatákat kártyalapú rendszerben vívhatod meg. Összegyűjthetsz és fejleszthetsz különböző varázslatokat és készségeket, amelyeket a csatákban használhatsz. Emellett a döntéseid és cselekedeteid hatással vannak a történet alakulására, és különböző befejezéseket érhet el.

    A vizuális stílus és a hangulat mélyen beleviszi a játékost a 17. századi orosz vidéki tájba, ahol sötét és misztikus események történnek. A lenyűgöző képi világ és a mélyen kidolgozott történeti elemek együtt teszik lehetővé, hogy a Black Book egy olyan játék legyen, amelyben a játékosokat a kezdetektől fogva magával ragadja.

    Ha szereted a sötét és rejtélyes történeteket, valamint a kihívást jelentő kártyajátékokat, akkor a Black Book lenyűgöző élményt nyújthat számodra, amint elmerülsz a sláv mitológia és a boszorkányság világában.

    • A Proton DB-ben a játék Platina értékelésű.
    • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.
  • Dodo Peak, augusztus 24 17 óráig, Epic Store
    Dodo Peak egy szórakoztató és színes platformjáték, amely tele van kihívásokkal és vidám kalandokkal. A játék egyedi vizuális stílusa és egyszerű játékmechanikája miatt ideális választás azoknak, akik szeretnének egy könnyed és szórakoztató játékot játszani. A történet középpontjában a dódók állnak, akiknek vissza kell szerezniük a tojásaikat, amelyek különböző szinteken vannak elszórva. A játék során vezetett karakterként irányítod a dódót, és feladatod összegyűjteni a tojásokat, miközben elkerülöd a különféle akadályokat és veszélyeket.Az egyszerű vezérlés és az intuitív ugrásmechanika lehetővé teszi, hogy könnyen beleszokj a játékba, de ahogy haladsz előre a pályákon, egyre összetettebb kihívásokkal találod szemben magad.
    A játék dinamikus dizájnja és a változatos pályaelemek garantálják, hogy soha ne érezd unalmasnak a játékmenetet. A vidám és színes grafika, valamint a kellemes zenei aláfestés hozzájárulnak a játék pozitív hangulatához. Az egyre nehezebb pályák és a tojások összegyűjtése mellett extra kihívások is várnak rád, amelyekkel még tovább növelheted a játék újrajátszhatóságát. Akár fiatalabb vagy idősebb játékos vagy, Dodo Peak remek választás lehet, ha egy könnyed, szórakoztató és gyönyörűen megtervezett platformjátékot szeretnél játszani.
    • A Proton DB-ben nem találtam meg.
    • A Wine AppDB-ben nem találtam meg.