Ingyenes játékok 2023

kami911 képe

2023. június 28.

  • Idle Champions of the Forgotten Realms, 2023. június 29-ig, Epic Store

    Az "Idle Champions of the Forgotten Realms" egy ingyenesen játszható, stratégia alapú idle játék, amelyet a Codename Entertainment fejlesztett. A játék a Dungeons & Dragons Forgotten Realms világában játszódik, és lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy összegyűjtsék és fejlesszék a híres hősöket, és harcba küldjék őket a különböző kihívásokkal teli csatákban.

    A játékban a játékosnak egy csapat hősökből álló társaságot kell összeállítania, akik automatikusan harcolnak az ellenfelekkel. A játék elve az, hogy a játékosnak nincs szüksége folyamatos aktív részvételre, mivel a hősök automatikusan gyűjtik a kincseket és küzdenek az ellenségek ellen, így a játék nagy része inaktív módban is játszható. Az idő múlásával a játékos fejlődik, új hősöket és képességeket nyithat fel, és erősebb ellenfelekkel találkozhat.

    A játékban számos ikonikus Dungeons & Dragons karakter és szörny található, mint például Drizzt Do'Urden, Bruenor Battlehammer és Strahd von Zarovich. A játékosnak stratégiát kell alkalmaznia a hősök elhelyezésében és a képességek használatában, hogy hatékonyan küzdjön meg a különböző szörnyekkel és bossokkal.
    Az ingyenes játék mellé: Wulfgar's Legends of Renown csomag (több mint 100 USD érték - ingyenes)

  • theHunter: Call of the Wild™, 2023. június 29-ig, Epic Store

    "A theHunter: Call of the Wild" egy vadászjáték, amelyet az Avalanche Studios és az Expansive Worlds fejlesztett ki. A játékban a játékos egy hatalmas, nyílt világban vadászhat különböző állatokra.

    A játékot egy részletes és lenyűgöző táj jellemzi, ahol a játékosnak lehetősége van felfedezni különböző élőhelyeket, mint például erdőket, réteket, hegyeket és tavakat. A részletes grafika és a realisztikus hanghatások segítségével a játékos teljesen elmerülhet a vadonban. A theHunter: Call of the Wild-ban a játékosnak meg kell tanulnia nyomokat keresni, vadászati taktikákat alkalmazni és használni különböző fegyvereket és felszereléseket. A játékban több mint 50 különböző állatfaj vadászható, köztük szarvasok, medvék, nyulak és vadkanok. Az alkalmazás valósághű fizika és viselkedési modelleket használ az állatoknál, ami azt jelenti, hogy a játékosnak figyelembe kell vennie a szélirányt, a hangokat és az állatok viselkedését a siker érdekében. A megfelelő lőtávolság és a pontos célzás nagy jelentőséggel bírnak a vadászat során. A játékosnak nemcsak a vadászatban kell jártasnak lennie, hanem a táj felfedezésében is. Különböző felderítő pontokat találhat, amelyek segítségével megismerheti a területet és új állatfajokat fedezhet fel. Lehetőséget nyújt a többjátékos módra is, így a játékosok barátaikkal együtt vadászhatnak, versenyezhetnek vagy együttműködhetnek a legnagyobb zsákmány eléréséért.